برگزاری کارگاه مدیریت صحنه های اقدام به خودکشی

۹مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۷ PM 164

برگزاری کارگاه مدیریت صحنه های اقدام به خودکشی

کارگاه مدیریت صحنه های اقدام به خودکشی در راستای توانمندسازی نیروهای خط مقدم ارائه خدمت در برنامه پیشگیری از خودکشی استان به همت گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

 گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا) ؛ در ابتدای این کارگاه، دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه متاسفانه سالانه یک درصد از مرگ های استان با خودکشی به وقوع می پیوندد، گفت؛  بار عاطفی و اجتماعی که این تعداد خودکشی برای خانواده و جامعه به وجود می آورد بسیار سنگین است و به همین دلیل توجه به آن اهمیت ویژه ای دارد.
 وی ادامه داد؛  آثار اجتماعی ، عاطفی و روانی که مرگ ناشی از خودکشی به وجود می آورد با مرگ ناشی از عوامل دیگر مانند بیماری ها، قابل قیاس نیست بنابراین باید همه دستگاه های متولی نسبت به این آمار به طور ویژه توجه کنند.
 
 معاون بهداشتی دانشگاه ،با اشاره به  کاهش آمار خودکشی در سال 1402 نسبت به سال 1401 خبر داد و گفت ؛ موضوع خودکشی و اقدام به خودکشی تنها به دانشگاه علوم پزشکی تعلق ندارد بلکه یک موضوع چندوجهی است که همه دستگاه های متولی باید نسبت به آن از خود حساسیت نشان دهند.
 
دکتر رضوانی تصریح کرد؛ هر اقدام به خودکشی هشداری جدی از وضعیت فرد است که می تواند در صورت بی توجهی، مجددا توسط فرد تکرار شود بنابراین باید هماهنگی و هم افزایی بیشتری برای این حوزه صورت گیرد.
در پایان این کارگاه، دکتر رویا سیدی- رزیدنت روانپزشکی و مسعود جوبنه- معاون فنی و عملیات اورژانس استان ضمن ارائه تجربیات حرفه ای خود درخصوص افرادی که به خودکشی اقدام کرده اند ، از سوی کارشناس  اورژانس اجتماعی بهزیستی (123) و کارشناس سلامت اجتماعی معاونت بهداشتی نیز مطالب مبسوطی در این خصوص ارائه شد.
لازم به ذکر است ؛ در این کارگاه، روانشناسان، کارشناسان اورژانس 115، نیروهای پلیس 110، آتشنشان ها و مددکاران اجتماعی ،نیز حضور داشتند

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط