کارگاه نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا ویژه کارشناسان گروه های پیشگیری و مقابله با بیماری های واگیر و کارشناسان گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)؛ دکتر سید محمود رضوانی – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کارگاه نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا با تاکید بر مدیریت طغیان، اهمیت و جایگاه بیماریها ی منتقله از آب و غذا و طغیان آن ها در نظام سلامت را یادآور شد و مراحل شناخت و مدیریت طغیان این بیماری ها را برشمرد.
وی یادآور شد؛ برای هر طغیانی باید با ذهنیت باز با اتکا به علم و دانش روز مقابله کنیم تا مردم متحمل کمترین در ادامه ضمن تشریح اقدامات مدیریتی در خصوص پیشگیری و کنترل طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا از سوی مهدی جواهر شناس - مدیر گروه سلامت محیط دانشگاه، توسط دکتر زهرا قاسم پور- رئیس گروه پیشگیری و مقابله با بیماری های واگیر نظام مراقبت بیماری های واگیر نیز در حوزه بیماری های آب و غذا مطالب جامعی ارائه شد.خسارت و آسیب شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)؛ دکتر سید محمود رضوانی – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کارگاه نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا با تاکید بر مدیریت طغیان، اهمیت و جایگاه بیماریها ی منتقله از آب و غذا و طغیان آن ها در نظام سلامت را یادآور شد و مراحل شناخت و مدیریت طغیان این بیماری ها را برشمرد.
وی یادآور شد؛ برای هر طغیانی باید با ذهنیت باز با اتکا به علم و دانش روز مقابله کنیم تا مردم متحمل کمترین خسارت و آسیب شوند.