رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه را به فعلان این عرصه تبریک گفت.
گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمد تفی آشوبی- رئیس دانشگاه در پیامی روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه را به فعلان این عرصه تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:
نام گذاری یک روز خاص به عنوان روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه بیانگر اهمیت بالای نوع فعالیت این گروه از افراد در سیستم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی دارد که به دنبال یادگیری علمی بودهاند که در آن میآموزند آنچه ما میخوریم چگونه بر بدن و سلامتی ما اثر میگذارد. میتوان حضور این قشر زحمت کش در هرجایی که افراد به دنبال سلامتی هستند مانند کلینیکها، مطب پزشکان و بیمارستانها را رویت کرد.
در دنیای پر سرعت امروز که همه اقشار جامعه به خصوص نسل جوان به دنبال غذاهای حاضری و با ارزش تغذیهای کم هستند این کارشناسان و متخصصان تغدیهاند که به ما یادآوری کنند، با اندکی تلاش میتوان با انتخابهای سالم، زندگی سلامت و طولانیتری را برای خود به ارمغان بیاوریم.
درک علم تغذیه دشوار است اما کارشناسان و متخصصان این حوزه تلاش میکنند تا با زبانی ساده کمک کنند، برنامههای تغذیهای مناسب برای به بیمارستانها، مدارس، مراکز مراقبتهای اجتماعی، خانههای سالمندان و موارد دیگر برنامه ریزی شود. این روز برای قدردانی از کار آنها و همچنین برجسته ساختن پیامهای آنها در مورد تغذیه است.
من این روز را به نوبه خود به تمام کارشناسان و متخصصین تغذیه تبریک عرض مینمایم.