رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد

مدیریت هزینه و افزایش درآمد، اولویت دانشگاه علوم پزشکی گیلان

۴اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۴:۰۶ PM 1273

مدیریت هزینه و افزایش درآمد، اولویت دانشگاه علوم پزشکی گیلان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مدیریت هزینه و افزایش درآمد را اولویت مهم این دانشگاه عنوان کرد و گفت: حوزه بهداشت و درمان به دنبال کاهش هزینه‌ها، حذف موارد اضافه و اثربخشی منابع است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مدیریت هزینه و افزایش درآمد را اولویت مهم این دانشگاه عنوان کرد و گفت: حوزه بهداشت و درمان به دنبال کاهش هزینه‌ها، حذف موارد اضافه و اثربخشی منابع است.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک  روز گذشته در همایش هفته سلامت که در سالن اجتماعات معاونت سلامت برگزار شد، با بیان اینکه بدهکاری چندین ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان سال ۹۷ به صفر رسیده است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی در مسیر ارتقا به سوی پیشرو بودن در دانشگاه‌های نسل سوم گام بر داشته است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان جز ۵ دانشگاه برتر و پیشتاز در برنامه‌های نظام ارجاع است، ادامه داد: گردش مالی دانشگاه با رقم هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال دو برابر شده و تراز منفی آن نیز به صفر رسیده است که نشان دهنده حرکت دانشگاه به سمت تراز مثبت و پیشی گرفتن مطالبات از بدهکاری‌ها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مهمترین برنامه‌های وزارت بهداشت، خدمات درمانی و سلامت دانشگاه گیلان، گفت: نسخه پیچی الکترونیکی و مجموعه فعالیت‌ها در زمینه گسترش خدمات الکترونیک که منجر به داشتن پرونده الکترونیک برای تمام مراجعان می‌شود از جمله مهم‌ترین اولویت‌های ما است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۳ هزار پرونده ارجاع داشته‌ایم، ادامه داد: در هر ارجاعی که صورت می‌گیرد بر اساس کد ملی هر آنچه که مربوط به بیمار است برای همیشه در پرونده الکترونیک وی ثبت شده و در اختیار پزشک خانواده و پزشک عمومی قرار می‌گیرد.
یوسف زاده در ادامه با تاکید بر اینکه در سال جاری مهمترین برنامه دانشگاه مدیریت هزینه و افزایش درآمد است، افزود: حوزه بهداشت و درمان بر خلاف گذشته با بررسی‌های لازم به دنبال کاهش هزینه‌ها، حذف موارد اضافه و اثربخشی منابع است.رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه دانشگاه در افق ۱۰ ساله خود به دنبال دستیابی به استقلال کامل است، تصریح کرد: رسیدن به این جایگاه در درجه اول نیازمند استقلال مالی است و بر این اساس در ابتدا باید در همه زمینه‌ها مدیریت صحیح انجام شود.
وی بر لزوم توجه ارتقا سلامت جامعه نیز تأکید و اظهار کرد: همه خدمات دانشگاه علوم پزشکی در بخش‌های پژوهش، بهداشت، پیشگیری، درمان در راستای ارتقا سلامت جامعه است و سلامت جسمی، روانی و رفاه اجتماعی با پیگیری برنامه راهبردی دانشگاه به ثمر خواهد نشست.
شناسایی 391 بیمار مبتلا به ایدز در گیلان 
 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به اینکه متاسفانه در حوزه آموزش و سواد سلامت در جامعه دچار ضعف هستیم، گفت: لزوما داشتن تحصیلات دانشگاهی نشان دهنده سواد سلامت نیست.
محمد عباسی اظهار کرد: دسترسی عادلانه به خدمات سلامت مهمترین هدف سازمان بهداشت جهانی است.
عباسی با بیان اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی دستیابی مردم به بیشترین سطح سلامت است هدف سازمان بهداشت جهانی دستیابی مردم به بیشترین سطح سلامت است، افزود: وظیفه این سازمان مبارزه با بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های مسری شایع و ارتقای سلامت عمومی مردم جهان است.
وی همچنین در ادامه به اهداف مراقبت‌های اولیه بهداشتی به عنوان راهی به سوی پوشش همگانی سلامت نیز اشاره و تاکید کرد: بازگشت به گذشته در استفاده از راهبرد مراقبت‌های بهداشتی اولیه نظیر خانه‌های بهداشت در کنار ساخت بیمارستان، بهره گیری از تجهیزات پیشرفته و سایر موارد در راستای کنترل بیماری‌های غیر واگیر در داشتن جامعه‌ای سالم امری ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه مراقبت‌های بهداشتی اولیه نیازمند وجود سیاست‌های چند بخشی است، گفت: وزارت بهداشت و درمان در این امر ۲۵ درصد و سایر نهادها بیش از ۷۵ درصد تأثیرگذار هستند.
عباسی دسترسی آسان به خدمات، آموزش رکن سلامت، مشارکت اجتماعی و سلامت، مراقبت‌های اولیه بهداشتی و سلامت روان، سلامت در حوادث و بحران‌ها، سبک زندگی سلامت محور و سلامت جمعیت و خانواده را از جمله موضوعات مورد تاکید در سلامت جامعه عنوان کرد.
وی با تاکید بر اینکه داشتن تحصیلات دانشگاهی نشان دهنده سواد سلامت نیست، افزود: امروز آموزش و سواد سلامت در جامعه ضعیف است که خود درمانی و مراجعه در شرایط حاد بیماری، فشار خون بالا و سکته پزشکان، عدم چکاپ به موقع به عنوان درمانگران خود نشان دهنده این امر است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه از نظر کم تحرکی در حال بازگشت به دوران نوزادی و حتی استارت سینه خیز برداشتن هستیم، گفت: در آینده با جامعه‌ای سالمند با بیماری‌های مزمن مواجه خواهیم شد.
عباسی با تاکید به اهمیت توجه به تحرک بدنی ادامه داد: ایجاد ۱۰۰۰ خانه ورزش در کنار ۱۰۰۰ خانه بهداشت موجب توسعه ورزش و تحرک بدنی می‌شود و این کار نیازمند ایجاد زیرساختی فرهنگی است که نتیجه آن طی ۱۰ سال آینده مشخص خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس پیمایش خانوارها در استان گیلان شاهد شیوع ۱۹.۴ درصد مصرف مواد مخدر، روانگردان‌ها و مصرف سیگار در طول عمر خانوارها در این استان هستیم، تصریح کرد: میانگین سن شروع مصرف سیگار و قلیان و مشروبات الکی در گیلان به ترتیب ۱۵ و ۱۶ سالگی و میزان شیوع مصرف دارو بدون تجویز پزشک در استان گیلان ۴۵/۶ درصد است.عباسی درمان ۹۰ درصد بیماران مبتلا به  HIV را تا سال ۲۰۲۰ یکی از اهداف در حوزه بهداشت کشور دانست و تاکید کرد: ۳۵۷ بیمار مبتلا به ایدز تا اسفند سال ۹۶ و ۳۴ مورد نیز در سال ۹۷ در سطح استان گیلان شناسایی شده است.وی اظهار کرد: راه اندازی کلینیک‌های مشاوره در چهار شهرستان رشت، لاهیجان، بندرانزلی و آستارا و داشتن پایگاه‌های مشاوره HIV/AIDS در همه شهرستان‌های استان گیلان از جمله اقدامات قابل توجه درباره بیماری ایدز در گیلان است.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک  روز گذشته در همایش هفته سلامت که در سالن اجتماعات معاونت سلامت برگزار شد، با بیان اینکه بدهکاری چندین ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان سال ۹۷ به صفر رسیده است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی در مسیر ارتقا به سوی پیشرو بودن در دانشگاه‌های نسل سوم گام بر داشته است .

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان جز ۵ دانشگاه برتر و پیشتاز در برنامه‌های نظام ارجاع است، ادامه داد: گردش مالی دانشگاه با رقم هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال دو برابر شده و تراز منفی آن نیز به صفر رسیده است که نشان دهنده حرکت دانشگاه به سمت تراز مثبت و پیشی گرفتن مطالبات از بدهکاری‌ها است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مهمترین برنامه‌های وزارت بهداشت، خدمات درمانی و سلامت دانشگاه گیلان، گفت: نسخه پیچی الکترونیکی و مجموعه فعالیت‌ها در زمینه گسترش خدمات الکترونیک که منجر به داشتن پرونده الکترونیک برای تمام مراجعان می‌شود از جمله مهم‌ترین اولویت‌های ما است .

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۳ هزار پرونده ارجاع داشته‌ایم، ادامه داد: در هر ارجاعی که صورت می‌گیرد بر اساس کد ملی هر آنچه که مربوط به بیمار است برای همیشه در پرونده الکترونیک وی ثبت شده و در اختیار پزشک خانواده و پزشک عمومی قرار می‌گیرد .

یوسف زاده در ادامه با تاکید بر اینکه در سال جاری مهمترین برنامه دانشگاه مدیریت هزینه و افزایش درآمد است، افزود : حوزه بهداشت و درمان بر خلاف گذشته با بررسی‌های لازم به دنبال کاهش هزینه‌ها، حذف موارد اضافه و اثربخشی منابع است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه دانشگاه در افق ۱۰ ساله خود به دنبال دستیابی به استقلال کامل است، تصریح کرد: رسیدن به این جایگاه در درجه اول نیازمند استقلال مالی است و بر این اساس در ابتدا باید در همه زمینه‌ها مدیریت صحیح انجام شود .

وی بر لزوم توجه ارتقا سلامت جامعه نیز تأکید و اظهار کرد: همه خدمات دانشگاه علوم پزشکی در بخش‌های پژوهش، بهداشت، پیشگیری، درمان در راستای ارتقا سلامت جامعه است و سلامت جسمی، روانی و رفاه اجتماعی با پیگیری برنامه راهبردی دانشگاه به ثمر خواهد نشست .

شناسایی 391 بیمار مبتلا به ایدز در گیلان

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به اینکه متاسفانه در حوزه آموزش و سواد سلامت در جامعه دچار ضعف هستیم، گفت: لزوما داشتن تحصیلات دانشگاهی نشان دهنده سواد سلامت نیست .

محمد عباسی اظهار کرد : دسترسی عادلانه به خدمات سلامت مهمترین هدف سازمان بهداشت جهانی است .

عباسی با بیان اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی دستیابی مردم به بیشترین سطح سلامت است هدف سازمان بهداشت جهانی دستیابی مردم به بیشترین سطح سلامت است، افزود: وظیفه این سازمان مبارزه با بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های مسری شایع و ارتقای سلامت عمومی مردم جهان است .

وی همچنین در ادامه به اهداف مراقبت‌های اولیه بهداشتی به عنوان راهی به سوی پوشش همگانی سلامت نیز اشاره و تاکید کرد: بازگشت به گذشته در استفاده از راهبرد مراقبت‌های بهداشتی اولیه نظیر خانه‌های بهداشت در کنار ساخت بیمارستان، بهره گیری از تجهیزات پیشرفته و سایر موارد در راستای کنترل بیماری‌های غیر واگیر در داشتن جامعه‌ای سالم امری ضروری است .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه مراقبت‌های بهداشتی اولیه نیازمند وجود سیاست‌های چند بخشی است، گفت: وزارت بهداشت و درمان در این امر ۲۵ درصد و سایر نهادها بیش از ۷۵ درصد تأثیرگذار هستند .

عباسی دسترسی آسان به خدمات، آموزش رکن سلامت، مشارکت اجتماعی و سلامت، مراقبت‌های اولیه بهداشتی و سلامت روان، سلامت در حوادث و بحران‌ها، سبک زندگی سلامت محور و سلامت جمعیت و خانواده را از جمله موضوعات مورد تاکید در سلامت جامعه عنوان کرد .

وی با تاکید بر اینکه داشتن تحصیلات دانشگاهی نشان دهنده سواد سلامت نیست، افزود: امروز آموزش و سواد سلامت در جامعه ضعیف است که خود درمانی و مراجعه در شرایط حاد بیماری، فشار خون بالا و سکته پزشکان، عدم چکاپ به موقع به عنوان درمانگران خود نشان دهنده این امر است .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه از نظر کم تحرکی در حال بازگشت به دوران نوزادی و حتی استارت سینه خیز برداشتن هستیم، گفت: در آینده با جامعه‌ای سالمند با بیماری‌های مزمن مواجه خواهیم شد .

عباسی با تاکید به اهمیت توجه به تحرک بدنی ادامه داد: ایجاد ۱۰۰۰ خانه ورزش در کنار ۱۰۰۰ خانه بهداشت موجب توسعه ورزش و تحرک بدنی می‌شود و این کار نیازمند ایجاد زیرساختی فرهنگی است که نتیجه آن طی ۱۰ سال آینده مشخص خواهد شد .

وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس پیمایش خانوارها در استان گیلان شاهد شیوع ۱۹.۴ درصد مصرف مواد مخدر، روانگردان‌ها و مصرف سیگار در طول عمر خانوارها در این استان هستیم، تصریح کرد: میانگین سن شروع مصرف سیگار و قلیان و مشروبات الکی در گیلان به ترتیب ۱۵ و ۱۶ سالگی و میزان شیوع مصرف دارو بدون تجویز پزشک در استان گیلان ۴۵/۶ درصد است .

عباسی درمان ۹۰ درصد بیماران مبتلا به  HIV را تا سال ۲۰۲۰ یکی از اهداف در حوزه بهداشت کشور دانست و تاکید کرد: ۳۵۷ بیمار مبتلا به ایدز تا اسفند سال ۹۶ و ۳۴ مورد نیز در سال ۹۷ در سطح استان گیلان شناسایی شده است .

وی اظهار کرد: راه اندازی کلینیک‌های مشاوره در چهار شهرستان رشت، لاهیجان، بندرانزلی و آستارا و داشتن پایگاه‌های مشاوره HIV/AIDS در همه شهرستان‌های استان گیلان از جمله اقدامات قابل توجه درباره بیماری ایدز در گیلان است .



تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط