وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد

تداوم پایداری تولید مرغ تا ماه رمضان

۸آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱:۰۸ PM 407

تداوم پایداری تولید مرغ تا ماه رمضان

وزیر جهادکشاورزی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های تولید مرغ در کشور باید بازسازی شده و تا پایان اسفند ماه تجهیز در جوجه‌ریزی مرغ مادر و اجداد سرعت گیرد، گفت: شرایط پایدار تولید مرغ در کشور باید برای سال نو و ماه رمضان تدوام یابد.

محمدعلی نیکبخت در جلسه شورای معاونین و سازمان‌های تابعه به اجرای به موقع و منطبق با برنامه ۱۰ محور(اجرای کامل رفع تداخل و صدور سند اراضی، کاشت یک میلیارد درخت، مولدسازی، تداوم پایداری بازار مرغ و گوشت قرمز، نهاده‌های کشاورزی، خودکفایی در محصولات راهبردی و افزایش ضریب خودکفایی در تولید سایر محصولات، توسعه کشت گلخانه‌ای، آموزش و ترویج، احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل تولیدی و مدیریت عرضه و تقاضای بازار محصولات کشاورزی) تاکید کرد و گفت: همه ظرفیت وزارت و سازمان‌ها در اختیار اولویت‌های مورد بحث قرار دارد و انجام تعهدات در موعد مقرر مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در بحث امور اراضیِ قرارگاه صدور سند و رفع تداخل، پایان سال جاری برای رفع تداخلات در نظر گرفته شده و عملیات صدور سند هم در سال آینده خاتمه خواهد یافت.

 وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: در طرح کاشت یک میلیارد درخت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری ظرفیت وزارتخانه، بسیج، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها و مشارکت مردمی را پای کار آورده تا این طرح بزرگ ملی و مورد تاکید مقام معظم رهبری را با موفقیت به پایان رساند.

وی در ادامه به مولدسازی نیز اشاره کرد و گفت: در این مورد ۲۵ تا ۳۰ همت پیش‌بینی بودجه برای وزارت جهاد کشاورزی شده و مسئولیت اجرای آن بر عهده قائم‌مقام وزیر است.

تنظیم بازار مرغ و گوشت/ پایداری تولید مرغ تا ماه رمضان ادامه یابد

نیکبخت در بخش دیگری از صحبت‌هایش تداوم افزایش تولید و جوجه‌ریزی را عامل مدیریت عرضه و تقاضا عنوان کرد و گفت: روند موفقیت‌آمیز تنظیم بازار مرغ در ماه‌های پیش‌رو با توجه به حجم بالای مصرف این ماده غذایی در کشور، منوط به حفظ میزان مرغ پای کشتار با کمک همه عوامل دخیل از جمله بازرگانی و تامین به موقع نهاده است.

وی افزود: باید بازسازی ظرفیت‌های تولید انجام شود و تا پایان اسفند سال جاری تجهیز در جوجه‌ریزی مادر و اجداد سرعت گرفته و شرایط پایداری تولید مرغ کشور برای سال نو و ماه مبارک رمضان تداوم یابد.

وزیر جهادکشاورزی به تولید گوشت قرمز نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به زمان‌بر بودن ایجاد چرخه صنعتی در تولید گوشت قرمز، شرکت پشتیبانی امور دام با رویکرد جدید در تولید قراردادی برای کوتاه شدن دست سوداگران و برچیدن واسطه‌ها از مسیر تولید تا سفره، بازار آن را به ثبات خواهد رساند که ورود به واحدهای صنعتی، پرواری‌بندی، عشایری و بنگاه‌های اقتصادی برای انعقاد قرارداد تولید گوشت و دام نرینه برای کشتار از جمله این راهکارها است.

می‌توانیم صادرکننده کود پتاس باشیم

وی  از لزوم خودکفایی در تامین کود مورد نیاز کشاورزی سخن گفت و عنوان کرد: بیش از ۳۰ کارخانه برای تولید کود پتاس و فسفات در کشور ایجاد شده است و با توجه به فراوانی معادن پتاس می‌توانیم در این ماده علاوه بر تامین نیاز داخل، صادرکننده آن هم باشیم.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط