رئیس هیئت قایقرانی گیلان، هیئت قایقرانی استان گیلان را نیازمند حداقل یک پیست استاندارد دانست و اضافه کرد: متاسفانه فضای اختصاصی مناسب برای تمرین نداریم و قهرمانان قایقرانی استان در تالاب انزلی تمرین می کنند.
علیرضا محمدی با اشاره به برگزاری مسابقات متعدد قایقرانی در طول سال، اظهار کرد: ۱۶ شهریورماه سال جاری نیز مسابقات پدل برد را در لاهیجان برگزار خواهیم کرد.
وی با اشاره به اعزام قایقرانان استان گیلان به المپیاد استعدادهای برتر قایقرانی در تهران، افزود: مسابقات آسیایی را در پیش داریم و ورزشکاران عضو تیم ملی هم اکنون در اردوی آمادگی جهت اعزام به این دوره از مسابقات هستند.
رئیس هیئت قایقرانی گیلان با بیان اینکه هفت ملی پوش قایقرانی از استان ما به مسابقات آسیایی اعزام می شوند، خاطرنشان کرد: قایقرانان در رشته های کایاک، رویینگ دو نفره و پنج نفره و آب های آرام به رقابت خواهند پرداخت.
محمدی، چهار نفر از قایقرانان ملی پوش گیلانی را مرد و سه نفر را زن دانست و بیان کرد: امسال مسابقات کشوری قایقرانی برگزار نشد، اما در جریان مسابقات المپیاد استعدادهای برتر قایقرانی در دو رده نونهالان و نوجوانان، موفق به کسب سه مدال نقره و یک مدال برنز شدیم.
وی با اشاره به تلاش ملی پوشان قایقرانی جهت کسب سهمیه المپیک، خاطرنشان کرد: امیدواریم در مسابقات برون مرزی پیش رو موفق به کسب سهمیه المپیک در رشته قایقرانی شویم.
رئیس هیئت قایقرانی گیلان عمده ترین مشکل در این رشته ورزشی را در حوزه سخت افزار دانست و بیان کرد: قایقرانان به ابزارهایی مانند قایق و پارو نیاز دارند و لذا با برنامه ریزی های انجام گرفته از سوی هیئت استان، در حال تلاش برای توسعه این رشته ورزشی هستیم.
محمدی از اخذ مجوزهای لازم جهت برگزاری کلاس های آموزشی قایقرانی خبر داد و گفت: اخیرا دوره های آموزشی دراگون بوت را برگزار کردیم و مجوز برگزاری کلاس های آب های آرام را هم در بخش تئوری و هم در بخش عملی گرفتیم.
وی قایقرانی را با توجه به آمار و اطلاعات موجود و بدون هرگونه تعصب، ورزش اول استان گیلان دانست و عنوان کرد: متاسفانه هیئت قایقرانی مظلوم است و آنگونه که باید شناخته نشده و افراد به ویژه جوانان علاقمند به ورزش های آبی، خیلی با این رشته و فعالیت های هیئت آشنایی ندارند.
رئیس هیئت قایقرانی گیلان، آینده ورزش قایقرانی در استان و کشور را روشن دانست و متذکر شد: قایقرانان گیلانی لیاقت بیشتر از این را دارند و میتوانند در سطوح بالاتری قرار بگیرند و مقام های برتر ملی و بین المللی را کسب کنند.
وی در پایان هیئت قایقرانی استان گیلان را نیازمند حداقل یک پیست استاندارد دانست و اضافه کرد: متاسفانه فضای اختصاصی مناسب برای تمرین نداریم و قهرمانان قایقرانی استان در تالاب انزلی تمرین می کنند که مشکلاتی را برایشان ایجاد می کند.