استاندار گیلان، بر تشکیل شورای ترافیک استان با محوریت کاهش ۳۰ درصدی سرعتکاهها تاکید کرد و متذکر شد: احداث سرعتکاه مشکل ترافیکی را حل نمی کند و حتی برای مردم مشکل ایجاد می کند.
اسدالله عباسی در جلسه شورای برنامه ریزی استان گیلان، از دستگاه های اجرایی خواست در پروژه های پژوهشی جدی تر و فعال تر باشند و اظهار کرد: دستگاه ها علاوه بر یک درصد اعتبارات پژوهشی، از درآمدهای جانبی در حوزه پژوهش هزینه کنند.
وی جمعیت، عفاف و خانواده، پسماند، حوادث جاده ای و محیطی و امنیت غذایی را جزو مهمترین موضوعات پژوهشی استان گیلان دانست و افزود: این موضوعات مبتلابه استان ماست.
استاندار گیلان جمعیت، عفاف و حجاب و خانواده را از مباحث مهم فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی دانست و تصریح کرد: باید از طریق پژوهش های کاربردی و عملیاتی راه حل برون رفت از این چالش ها به دست آید.
عباسی، با بیان اینکه در حوزه پسماند نباید فقط متمرکز بر سراوان باشیم، از فرمانداران و شهرداران خواست مدیریت پسماند در پهنه های مورد نظر را پیگیری کنند و تصریح کرد: مدیریت پسماند به دفن محدود نشود، زیرا گیلان با سایر استان ها متفاوت بوده و آب و هوا و زیست بوم و اقلیم منحصر به فرد دارد و لذا آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی مرتبط با پسماند باید در گیلان مورد بررسی قرار گیرد.
وی صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی و آب منطقه ای را دستگاه های محور در حوزه امنیت غذایی دانست و بیان کرد: امنیت غذایی از موضوعات مهم استان است که باید پژوهش محور پیش رود.
استاندار گیلان همچنین به مسائل و مشکلات ایجاد شده در حوزه ترافیک و حوادث جاده ای اشاره کرد و ادامه داد: پلیس راه و راهداری نسبت به حل علمی مشکلات حوزه راه و کاهش حوادث جاده ای با تکیه بر پژوهش اقدام کنند و لذا ۳۰ درصد سرعت کاه های استان در محورهای اصلی و فرعی تا پایان مردادماه باید کم شود.
وی بر تشکیل شورای ترافیک استان با محوریت کاهش ۳۰ درصدی سرعت کاه ها تاکید کرد و متذکر شد: احداث سرعتکاه مشکل ترافیکی را حل نمی کند و حتی برای مردم مشکل ایجاد می کند.
عباسی همچنین بر استانداردسازی پل های عابر پیاده تاکید کرد و افزود: باید امکان استفاده از پل های عابر پیاده برای مردم وجود داشته باشد؛ شهرداران نیز نسبت به فعال سازی پل های عابر پیاده برقی اقدام کنند.
وی یکی از راهکارها برای کاهش حوادث جاده ای و جلوگیری از تخلفات را نصب دوربین های هوشمند دانست و اضافه کرد: حتما نتایج کاربردی پژوهش ها اعلام شود.
استاندار گیلان پایان مردادماه را آخرین فرصت برای دستگاه ها جهت جذب اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۱ دانست و تاکید کرد: فرمانداران نیز تا ۱۰ مرداد ماه کمیته های شهرستانی برنامه ریزی را تشکیل دهند.