رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از دستگیری ۲۴ اخلالگر بازار سکه و ارز در بهار امسال خبر داد و گفت: از این افراد بیش از چهار میلیون واحد انواع ارز کشف شده است.
سردار حسین رحیمی در نشستی که به منظور تشریح عملکرد سه ماهه پلیس امنیت اقتصادی برگزار شد، گفت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری پلیس امنیت اقتصادی نیز برنامههای ویژهای را در دستورکار خود قرار داده است. ما در سال جاری بر روی مبارزه با قاچاق سازمان یافته و کلان تمرکز کردیم و در این حوزه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد رشد ۶۲ درصدی بودیم.
وی با بیان اینکه در بهار امسال شاهد افزایش ۸۷ درصدی برخورد با قاچاق سازمان یافته کالا و ارز بودیم، گفت: پلیس امنیت اقتصادی در اکثر گمرکها مستقر شده و آمارهای ما از این بخش نشان میدهد که بیشترین پروندههای سازمان یافته در حوزه مقابله با فراوردههای نفتی است.در حوزه پلیس گمرک به خصوص در دو گمرک شهید رجایی و دوغارون رشد ۳۳ درصدی پروندههای تشکیل شده در حوزه مقابله با قاچاق سازمان یافته را داشتیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح عملکرد معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی در بهار امسال نیز گفت: در پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی در سه ماهه امسال شاهد رشد ۱۴ درصدی بودهایم.
رحیمی با بیان اینکه مرکز عملیات پلیس امنیت اقتصادی در بهار امسال به ۲۹ پرونده کلان اقتصادی رسیدگی کرده است، گفت: در این حوزه شاهد رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با مدت مشابه آن هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به پرسشی درباره ارزش ریالی کشفیات پلیس امنیت اقتصادی گفت: در بهار امسال در مجموع شاهد رشد ۲۳ درصدی ارزش ریالی پرونده های کشف شده از سوی پلیس امنیت اقتصادی هستیم.
وی با اشاره به اجرای ۹ مرحله طرح هدفمند در سه ماهه سال جاری برای مبارزه با جرائم اقتصادی گفت: با اجرای این طرح ها ۲۱۹۷ دستگاه خودروی حامل بار قاچاق توقیف و ۳۴۷۲ متهم دستگیر و ۳۵۰۶ فقره پرونده تشکیل شده است. این طرحها مربوط به برخورد با تمام جرائم اقتصادی بوده است.
به کفته رحیمی با اجرای طرح های سراسری ، منطقهای، استانی و ... در حوزههای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت کالای گمرکی، سوخت، دخانی، ترانزیتی، کالای ممنوعه، دام زنده، گندم و آرد و ... کشفیات پلیس مبارزه با موادمخدر در مقایسه با سه ماهه سال قبل از ۱۳ تا ۲۴۰۰ درصد افزایش داشته است.
رحیمی با اشاره به اجرای طرح برخورد با خودروهای تندرو حمل کالای قاچاق یا همان خودروهای «شوتی» نیز گفت: از ابتدای سالجاری تا پایان خردادماه ۶۰۸ خودروی معروف به خودروی شوتی حامل فراوردههای سوختی، دام زنده و... توقیف و بیش از دو میلیارد و ۲۹۳ میلیون تومان کالای قاچاق از آنان کشف شده است، متاسفانه این خودروها علاوه بر حمل کالای قاچاق رانندگی خطرناکی هم دارند و جان سایر کاربران ترافیک را به خطر میاندازند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت مبارزه با قاچاق اقلام ممنوعه نیز گفت: در این طرح ۶۸۹ خودروی حامل کالای قاچاق ممنوع از جمله سلاح، مشروبات فرآوردههای نفتی ، تجهیزات ماهواره ای و ... توقیف شد.
وی از اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت کالای گمرکی، دخانی و ترانزیتی خبر داد و گفت: در این طرح ۵۶۶ خودرو توقیف و کشفیات این طرح بیش از سه میلیارد و ۵۹۳ برآورد شد.
رحیمی در ادامه این نشست به تشریح اقدامات پلیس گمرک در سه ماهه سال جاری پرداخت و گفت: در این حوزه شاهد افزایش ۲۱ درصدی کنترل و بررسی محمولههای گمرکی نسبت به دوره مشابه سال قبل هستیم. در سه ماهه سال جاری شاهد رشد ۶۴ درصدی پروندههای کلان بالای ۱۰ میلیارد تومانی و رشد ۱۵۰ درصدی کالای کشف شده در حوزه پلیس گمرک هستیم.
وی همچنین درباره برخورد پلیس با اخلالگران بازار سکه، ارز و طلا نیز گفت: طرح مبارزه با اخلالگران بازار سکه و ارز با هماهنگی بانک مرکزی در حال انجام است و در این مدت و در اجرای این طرح ۲۴ متهم دستگیر و نزدیک چهار میلیون و ۲۰۰ واحد انواع ارز از آنان کشف شده است. همچنین مقدار ۷۰ هزار دلار ارز تقلبی نیز از متهمان کشف شده است.
به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا این پلیس در راستای تامین امنیت اقتصادی مردم و عمل به تاکیدات مقام معظم رهبری با تمام توان و با اعتقاد ایستاده و روز به روز عرصه را بر مجرمان و مفسدان اقتصادی تنگ تر خواهد کرد.