معاون جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه طبق پیش بینی ها امسال ۴۸۶۸ تن برداشت محصول گل گاوزبان خواهیم داشت، گفت: برداشت گل گاوزبان تا تیرماه ادامه دارد.
سید علی موسوی، با اشاره به آغاز برداشت گل گاوزبان در استان گیلان از اواخر فروردین ماه، اظهار کرد: برداشت این محصول کشاورزی تا اواسط تیرماه ادامه دارد.
وی استان گیلان را دارای ۹۲۷ هکتار سطح زیر کشت گل گاوزبان دانست و افزود: ۶۴۰۰ تولیدکننده گل گاوزبان در گیلان مشغول فعالیت هستند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در گفت وگوی خبری باران، با بیان اینکه طبق پیش بینی ها امسال ۴۸۶۸ تن برداشت محصول گل گاوزبان خواهیم داشت، گفت: ارزش اقتصادی این میزان برداشت نیز ۳۱۶۵ میلیارد ریال خواهد بود.
موسوی، شهرستان های رودسر، املش، تالش، آستارا، سیاهکل و رودبار را دارای سطح زیر کشت گل گاوزبان دانست و یادآور شد: شهرستان رودسر با بیش از ۴۸۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را دارد.
وی همچنین از استفاده از شرکت های دانش بنیان جهت رشد تولید محصول گل گاوزبان خبر داد و خاطرنشان کرد: گیلان رتبه نخست تولید گل گاوزبان را دارد.