نماینده ولی فقیه در گیلان:

عقلانیت عامل اصلی برون‌رفت از بحران‌ها است

۹بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۰ AM 403

عقلانیت عامل اصلی برون‌رفت از بحران‌ها است

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان عقلانیت مدیران را عامل اصلی برون‌رفت از بحران‌ها دانست و گفت: مدیران در تراز نظام اسلامی باید ابتکار عمل و خلاقیت داشته باشند.

 آیت‌الله رسول فلاحتی  در دیدار اختصاصی فرمانداران با نماینده ولی‌فقیه و استاندار با اشاره به اهمیت مراجعات مردمی و ضرورت حضور مدیران در بین مردم اظهار کرد: مدیران و مسئولان شنونده مطالبات مردم باشند و این اقدام موجب می‌شود قدری از آلام مراجعه‌کننده کاسته شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه انقلاب اسلامی با بهره‌گیری از ۳ اصل دین، مردم شایسته و جامعیت رهبری شکل گرفت، تصریح کرد: دولت کنونی نیز با ۴ ویژگی مردمی بودن، انقلابی، ولایی بودن و کار جهادی روی کار آمد.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به پیشرو بودن نظام اسلامی و مبارزه بی‌امان قدرت‌های سلطه با این انقلاب عنوان کرد: قصد سیاه جلوه دادن خدمات بسیار انقلاب اسلامی را نداریم اما تا رسیدن به قله‌ها فاصله داریم و تا این مرحله هم مدیون انقلاب اسلامی و کارگزاران و همه کسانی هستیم که دغدغه انقلاب را داشتند اما برخی دولت‌های گذشته با نگاه دیگری روی کار آمدند در حالی‌که می‌توانستند جایگاه انقلاب را بیشتر ارتقا دهند.

امام جمعه رشت با اشاره به هدف بزرگ انقلاب اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی در مسیر تمدن‌سازی اسلامی پایه‌گذاری شده است و هدف بلند انقلاب اسلامی نیز تمدن‌سازی اسلامی است.

عقلانیت عامل اصلی برون‌رفت از بحران‌ها است

وی به ضرورت توجه به مقوله فرهنگ در کنار اقتصاد اشاره و بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی با اندیشه دینی و سیاسی خود همواره بر مقوله فرهنگ تاکید داشتند بنابراین در کنار تلاش برای بهبود اقتصاد که یک راهبرد منطقی مبتنی بر اهداف انقلاب اسلامی است باید به فرهنگ هم توجه اساسی شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه نعمت‌های انقلاب اسلامی مورد غفلت واقع شده است، افزود: همه ابزارهای سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای دنیای کنونی در اختیار قدرت‌های جهانی است اما به اندازه خدمات انقلاب، خدمات ارائه نداده‌اند.

آیت‌الله فلاحتی ویژگی‌های مدیران در تراز نظام اسلامی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: مدیران دولت سیزدهم باید ۴ ویژگی اصلی دولت فعلی نظیر مردمی بودن، انقلابی، ولایی بودن و عملکرد جهادی داشته باشند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه یک مدیر در نظام اسلامی باید تدبیر در مدیریت داشته باشد، افزود: در مدیریت داخلی، مدیران عزت این مردم را در نظر بگیرند و حکیمانه تلاش و حرکت کنند و به مصالح عمومی جامعه و دنیای پیرامونی خود توجه داشته باشند.

آیت‌الله فلاحتی ضمن یادآوری روایات مختلف دینی پیرامون ویژگی‌های مدیران تصریح کرد: کسی که به فکر آخرت خود نباشد قطعاً به فکر دنیای مردم نخواهد بود.

وی عقلانیت را تدبیر کردن در جهت ارتقای جامعه دانست و بیان کرد: یکی از عمده‌ترین دلایل عقب‌ماندگی جامعه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، روی کار بودن مدیرانی فاسد و به‌دور از عقلانیت بود چراکه به‌کارگیری عقل می‌تواند موجب رشد جامعه شود و عامل اصلی برون‌رفت از بحران‌ها باشد.

عقلانیت عامل اصلی برون‌رفت از بحران‌ها است

امام جمعه رشت، عامل عقب‌ماندگی گیلان در دوره‌های گذشته را نیز عدم عقلانیت بعضی مدیران عنوان کرد و افزود: مدیران در تراز نظام اسلامی باید ابتکار عمل و خلاقیت داشته و دارای نوآوری باشند و ابتکار عمل هم در داشتن فکر درست است.

وی با اشاره به میزان تاثیرگذاری علم در کار مدیران گفت: در روایت آمده کسانی که عالمانه کار نکنند، فسادشان بیش از اصلاح‌شان خواهد بود بنابراین مصلح کسی است که با بهره‌گیری از علم، تدبیر و عقلانیت و ابتکار عمل کار کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان ویژگی‌های مدیران دولت سیزدهم را مورد اشاره قرار داد و افزود: یک مدیر در نظام اسلامی باید بصیر و پیرو خط امام (ره) و ولایت‌پذیر باشد و در عین حال به منافع و مصالح نظام اسلامی توجه کند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تبعات عدم توجه به ولایت اضافه کرد: در طول تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی هرجا که جامعه اسلامی با شکست‌هایی مواجه شد در واقع به خاطر فاصله گرفتن از ولایت‌پذیری بوده است.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط