مدیرکل امور بانوان گیلان، با بیان اینکه بانک های عامل استان از ابتدای سال تاکنون ماهانه ۱۸۱ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کردند، گفت: تسهیلات قرض الحسنه برای تولد فرزند اول تا پنجم پرداخت می شود.
زهرا یعقوب نژاد، با اشاره به تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت براساس دغدغه مقام معظم رهبری، اظهار کرد: این قانون مشتمل بر ۷۳ ماده و ۸۱ تبصره است و به شکل مستقیم ۳۰ دستگاه اجرایی را مکلف می کند.
وی با بیان اینکه ستاد ملی جمعیت متولی هماهنگی و نظارت بر حسن اجرای قانون مذکور است، افزود: در استان ها نیز قرارگاه خانواده و جمعیت به ریاست استانداران تشکیل خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان در گفت وگوی خبری باران، از ابلاغ استانی تشکیل قرارگاه خانواده و جمعیت از سوی وزارت کشور طی هفته اخیر خبر داد و گفت: اول خرداد نخستین نشست قرارگاه استانی خانواده و جمعیت گیلان را با حضور دستگاه ها برگزار کردیم و ۱۵ مصوبه داشتیم.
یعقوب نژاد، با بیان اینکه با دستور استاندار قرارگاه های شهرستانی خانواده و جمعیت نیز برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: این ۷۳ ماده قانونی مخاطبین متنوعی دارد و لذا برای زوجین زیر ۲۵ سال اعطای وام ۲۰۰ میلیون تومانی و زوجین بالای ۲۵ سال اعطای وام ۱۴۰ میلیون تومانی ازدواج را در نظر گرفتیم.
وی از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه برای تولد فرزند اول تا پنجم خبر داد و بیان کرد: تخصیص تسهیلات ودیعه مسکن یا خرید مسکن با بازپرداخت ۲۰ ساله برای زوجین فاقد مسکن و پوشش بیمه ای از دیگر مشوق هاست.
این مسئول فرهنگی، با بیان اینکه بانک های عامل استان از ابتدای سال تاکنون ماهانه ۱۸۱ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کردند، متذکر شد: دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی، صدا و سیما، ورزش و جوانان و بانک ها از دستگاههای محوری در اجرای سیاستهای قانون حمایت از خانواده و جوای جمعیت هستند.
وی تاکید کرد: باید سیاست های تشویقی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اطلاع رسانی شود تا خانواده از این حمایت ها بهره ببرند.