معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به نقش همه دستگاه ها در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، افزود: مسئله جوانی جمعیت باید با بینش عمیق و بصیرت همراه باشد تا به نتیجه درست برسد.
دکتر کمال حیدری در نشست توجیهی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار شد، اظهار کرد: با اتکا به منویات مقام معظم رهبری، مسئله جوانی جمعیت باید با بینش عمیق و بصیرت همراه باشد تا به نتیجه درست برسد.
وی با اشاره به نقش همه دستگاه ها در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، افزود: مسئله جمعیت باید از حالت شعاری خارج شده و به عنوان یک اولویت برای همه دستگاه ها قرار گیرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به مولفه های قانون جوانی جمعیت، تصریح کرد: تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت، تنها مختص به وزارت بهداشت نیست، بلکه باید همه دستگاه ها به وظایف و مسئولیت های خود در این حوزه عمل کنند.
حیدری ادامه داد: مطمئنا در وزارت بهداشت هم عزم جدی برای تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت وجود دارد، اما رسیدن به جایگاه مقتدر کشور با اجرای قانون فوق، نیازمند یک عزم ملی در سطح همه استان ها است.
وی با بیان اینکه فرهنگ سازی و آموزش در حوزه تشکیل و حفظ کیان خانواده از اهمیت ویژه ای در تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت برخوردار است، یادآور شد: اقتدار ملی با توجه به موضوع جوانی جمعیت رقم می خورد و در این زمینه باید بتوانیم این مباحث را به صورت بالنده و اقناعی در جامعه مطرح کنیم.
معاون وزیر بهداشت، وضعیت جمعیتی گیلان را بحرانی تر از سایر استانها دانست و متذکر شد: مسئله جمعیت کاملا فرهنگی بوده و افراد باید نسبت به فرزندآوری ترغیب شوند لذا کمتر از یک دهه وقت داریم که مشکل کمبود جمعیت را حل کنیم و گفتمان قالب در استان و کشور باید جمعیت و فرزندآوری باشد.
حیدری، به کسب موفقیت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اجرای پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ اشاره و عنوان کرد: تحقق پوشش بالای واکسیناسیون کووید ۱۹ در استان گیلان باعث افتخار وزارت بهداشت بوده که این مهم نشان دهنده ی قابلیت و توانمندی مدیران و کارکنان زیرمجموعه این دانشگاه است.
وی در پایان سخنان خود با ابراز خرسندی از پتانسیل های موجود در دانشگاه بیان کرد: وجود چنین توانمندی هایی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان تواند در حوزه مباحث جوانی جمعیت هم مطمئنا جلوه کند.