شهردار رشت با اشاره به انعقاد قرارداد بین شهرداری و یک شرکت خارجی برای احداث پروژه کارخانه زباله سوز، گفت: این پروژه در حال حاضر ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سید محمد احمدی در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه روزانه هزار و ۱۰۰ تا هزار تن زباله وارد سایت زباله سراوان میشود، اظهار کرد: ۷۰۰ تن از این زبالهها مربوط به شهر رشت و بقیه مربوط به ۱۳ شهر و ۵۰ روستای دیگر است.
شهردار رشت با اشاره به اینکه سمپاشی و دفن بهداشتی زبالههای عفونی بهصورت روزانه در این سایت انجام میشود، افزود: چند وقت پیش قراردادی بین شهرداری و یک شرکت چینی درباره اولین پروژه کارخانه زباله سوز منعقد شد که هم اکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ظرفیت ۶۰۰ تن زباله سوزی دارد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت اسمی کارخانه کود آلی ۵۰۰ تن است اما در حال حاضر روزانه کمتر از ۲۰۰ تن در آن زباله سوزی میشود، بیان کرد: افزایش ظرفیت کود آلی هدف بلند مدت است و قرار است که در کمتر از دو سال آن را اورهال کرده و ظرفیت آن را تا ۵۰۰ تن افزایش دهیم.
احمدی افزود: تصفیه خانه شیرآبه پروژهای است که در دستور کار شهرداری رشت قرار دارد و امیدواریم ظرف دو سال سرمایه لازم جهت اجرای پروژه به دست آید و توسط زباله سوز کود آلی این مورد نیز انجام شود.
وی درباره ساماندهی رودخانههای زرجوب و گوهررود، گفت: اگر از ورود شیرآبه و فاضلاب به این رودخانهها جلوگیری نکنیم مشکل همچنان پابرجا است لذا در سه فاز مطالعاتی جهت رفع این مشکل اقداماتی انجام شده و طی صحبتهایی که با رئیس سازمان برنامه و بودجه کردیم قرار شد که این پروژه را به قرارگاه خاتم واگذار کنیم.
احمدی با بیان اینکه معضل ترافیک از مطالبات مهم مردم رشت است، ادامه داد: رینگ ۹۰ متری در سه فاز برای حل این معضل است تعریف شده که در سه مرحله باید انجام شود و هم اکنون فاز اقتصادی آن در حال مطالعه است و پیشبینی میکنیم در فاز اول ۲.۶ کیلومتر را بازگشایی کنیم که هزینه اجرای پروژه نیز ۲۷۰ میلیارد تومان برآورد میشود