ایت الله رئیسی:

تاوان سختی در انتظار جنایتکاران ترور شهید فخری‌زاده است

۸آذر ۱۳۹۹ ساعت ۳:۱۱ PM 872

تاوان سختی در انتظار جنایتکاران ترور شهید فخری‌زاده است

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه تاوان سختی در انتظار جنایتکاران ترور شهید فخری زاده است، گفت: این تاوان به زودی اتفاق خواهد افتاد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در نشست با اعضای شورای فرماندهی و مسئولان مرکز مقاومت بسیج قوه قضائیه که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، با محکومیت ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده، «صنعت هسته ای» را یک صنعت «اقتدارآفرین» برای کشور دانست و گفت: شهید فخری زاده‌ها، «قهرمانان پیشرفت» این کشورند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه «پیشرفت های هسته‌ای و دفاعی» کشور، خاری در چشم دشمنان این کشور است، «ترور» و «تحریم» را دو لبه یک قیچی توصیف کرد که دشمنان برای توقف ملت ایران در دست گرفته‌اند و متذکر شد: هدف اصلی دشمن، «ترور پیشرفت و اقتدار» ملت ایران است که انشاالله محقق نخواهد شد.

آیت الله رئیسی «طراحان و حامیان ترور» را خبیث‌تر از «عاملان» آن دانست و اظهار داشت: «طراحان و حامیان» ترور همان‌هایی هستند که اول «تحریم» می‌کنند و سپس با کراوات پای میز «مذاکره» آمده و از سوی دیگر در خیابان با اسلحه آدم می کشند.

رئیس قوه قضائیه گفت: همان مدعیان دروغین حقوق بشر در «اروپا و آمریکا» یک روز با ممانعت از رسیدن «دارو» به بیماران جنایت می‌کنند، یک روز هم در خیابان با «اسلحه» آدم می کشند؛ یک روز حاج قاسم سلیمانی و یک روز شهریاری و علی‎محمدی و یک روز هم فخری زاده را ترور می‌کنند.

آیت الله رئیسی با تأکید بر اینکه «تاوان سختی در انتظار این جنایتکاران است»، گفت: تاوان این جنایت‌ها، ازاله لکه نجس صهیونیستی از جغرافیای منطقه است که انشاالله به زودی اتفاق خواهد افتاد و این وعده الهی است.

آیت الله رئیسی از دانشمند شهید محسن فخری زاده به عنوان یکی از چهره‌های بی ادعا و خدوم یاد کرد و گفت: شهید فخری زاده سرداری بی ادعا بود که عموم مردم او را تا روز شهادتش نمی‌شناختند. این شهید با روحیه بسیجی، همچون یک سرباز بی نام و نشان با تسلط بر علم و تکنولوژی توانست زمینه‌های دفاع از کشور و نظام و منطقه را فراهم کند و نقش مهمی در قدرت آفرینی دفاعی داشت و حقیقتاً سرمایه افتخارآفرین برای کشور بود.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: دلیل اینکه شهید فخری زاده مورد خشم و غضب دشمن قرار گرفت، این بود که آمریکا و صهیونیست‌ها تصور می‌کردند باید علم و تکنولوژی در انحصار آنها باشد اما او یکی از افرادی بود که این باور آنها را باطل کرد و توانست با علم و فناوری برای کشور تولید اقتدار کند و البته با شهادت فخری زاده نیز حرکت علمی کشور در حوزه تولید قدرت متوقف نمی‌شود.

آیت الله رئیسی در ادامه از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی هم به عنوان «سردار ایجاد امنیت و قدرت در منطقه» یاد کرد و گفت: حاج قاسم عزیز هم با شجاعت، مدیریت، اخلاق و معنویت و روحیه بسیجی و توان نظامی بالایی که داشت، ضریب امنیت منطقه را در مقابل بدخواهان و مستکبران و عوامل آنها از جمله داعش بالا برد.

رئیس قوه قضائیه در ادامه سخنانش از خداباوری و توجه به اخلاق و معنویت، برخورداری از بصیرت، داشتن نگاه انقلابی و روحیه گره گشایی از کار مردم به عنوان مهم‌ترین شاخصه‌های فرهنگ بسیج و بسیجیان یاد کرد.

آیت الله رئیسی با تأکید بر انطباق روحیه بسیجی با مأموریت‌های سازمانی برای ارتقا کارآمدی و افزایش رضایتمندی عمومی در یک مجموعه اداری اظهار داشت: مهم‌ترین مأموریت دستگاه قضا اجرای عدالت، احقاق حقوق عامه و فصل خصومت هاست و انجام این تکالیف و وظایف با روحیه بسیجی موجب کارآمدی هر چه بیشتر سیستم قضائی خواهد شد.

وی تصریح کرد: همه لایه‌های دستگاه قضا باید از روحیه بسیجی برخوردار باشند و هر چه سطح مدیریتی بالاتر می‌رود و به کانون مأموریت‌های قوه قضائیه در حوزه قضائی نزدیک تر می‌شود، باید این روحیه و فرهنگ بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

آیت الله رئیسی افزود: اگر شهید فخری زاده در اتاقی دربسته و از مسیر علم و پژوهش و نوآوری برای خدمت به کشور گام برداشت، قاضی و کارمند دستگاه قضا باید با گشاده رویی و رسیدگی به موقع به پرونده‌ها و کار مردم و گره گشایی از کار خلق خدا در جهت افزایش کارآمدی نظام قضائی و رضایتمندی مردم و تولید سرمایه اجتماعی گام بردارد.

رئیس قوه قضائیه از فرماندهان و اعضای بسیج قوه قضائیه خواست ضمن حفظ روحیه بسیجی در دستگاه قضا، برای افزایش کارآمدی قوه قضائیه تلاش کنند و تأکید کرد: اگر فضای بسیجی در دستگاه قضائی حاکم شود، دیگر کسی جرأت نمی‌کند از رشوه و پارتی بازی و ناحق کردن حق حرف بزند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه کار بسیجی زمان و مکان نمی‌شناسد، اظهار داشت: رسیدگی به پرونده‌های معوقه یکی از اولویت‌های ماست که نیروهای بسیجی قوه قضائیه می‌توانند در این زمینه همکاران دستگاه قضا را یاری دهند. وقتی کسی به یک مجتمع قضائی مراجعه می‌کند و می‌گوید رسیدگی به پرونده او دچار اطاله شده، بی تفاوت از کنارش نگذرید و تلاش کنید کارش را پیگیری کنید.

آیت الله رئیسی افزود: بسیجی باید نسبت به کار مردم احساس مسئولیت کند و اگر جایی دید که بی عدالتی شده، برای رفع مشکل و گره گشایی از کار مردم و احقاق حق تلاش کند و دنبال نام و نشان هم نباشد و بداند خداوند خودش اجر کارش را می‌دهد.

رئیس قوه قضائیه، رسالت مهم مرکز بسیج قوه قضائیه در دوره تحول قضائی را افزایش کارآمدی سازمانی و صیانت از همکاران دستگاه قضا و خانواده‌های آنها عنوان کرد.

رئیس دستگاه قضا، گمنامی و کار برای خدا را از مهم‌ترین ویژگی‌های بسیجیان دانست و تأکید کرد: وقتی کار برای رضای خدا باشد و کسی دنبال نام و نشان نباشد، خداوند خودش پاداش می‌دهد و افراد بی ادعا را نام آور می‌کند.

وی «بسیجی بودن» را «بزرگ‌ترین افتخار» و «بزرگ ترین نام و نشان» عنوان کرد و یاد و خاطره شهید مدافع حرم محسن حججی را گرامی داشت که مخلصانه و بدون هیچ ادعایی از نجف آباد برای خدا حرکت کرد و خداوند نیز نام او را در کنار سرداران بزرگ قرار داد و امروز مزار او به زیارتگاه انسان‌های اهل معرفت تبدیل شده است.

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر لزوم توجه قضات و کارکنان دستگاه قضا به روحیه و فرهنگ بسیجی گفت: قضات و کارکنان سازمان اداری ما باید با تکیه بر تخصص و دانش حقوقی خود عدالت را در کشور اجرا کرده و مردم امنیت را در پرتو احکام صادر شده از جانب آنها لمس کنند.

رئیس مرکز بسیج قوه قضائیه در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه‌های این مرکز، «جذب و سازماندهی نیروی انسانی با هدف تربیت کارمند و قاضی تراز انقلاب اسلامی»، «نقش آفرینی در عرصه‌های مورد نیاز انقلاب اسلامی»، «کمک به کارآمدی دستگاه قضا با گسترش رویکرد انقلابی و جهادی در دستگاه قضا» و «گسترش روحیه و فرهنگ قانونمداری» از مهم‌ترین رویکردها و برنامه‌های بسیج قوه قضائیه عنوان کرد.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط