مدیرکل استاندارد استان گیلان گفت : استاندارد چای از اول فروردین ماه 1391 اجباری شده ودر استان با جدییت وتلاش مضاعف در حال بازرسی و کنترل بازار این محصول استراتژیک هستیم.
داریوش اشکانی پور در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن صنعت پخش گیلان در آستانه فرا رسیدن سال نو و به منظور کنترل بازار و در راستای اجرای «طرح طاها» اظهار کرد: امسال ضمن برگزاری کلاس های آموزشی برای مدیران کنترل کیفیت،مدیران فنی و کارشناسان آزمایشگاه های همکار،55 آزمایشگاه همکار در سطح استان در صنوف مختلف تایید صلاحیت و 2 آزمایشگاه نیز در حال تکمیل و صدور پروانه هستند .
اشکانی پور با اشاره به اجرای «طرح طاها» گفت: «طرح طاها» یکی از طرحهای مهمی است که سازمان استاندارد در جهت حمایت از حقوق مصرفکنندگان در کشور اجرا میکند و با اجرای این طرح میتواند بر استاندارد واحدهای تولیدکننده استانهای دیگر نیز نظارت نماید .
مدیر کل استاندارد گیلان افزود:با اجرای «طرح طاها» از توانمندی شرکتهای بازرسی و آزمایشگاه همکار نیز استفاده می کنیم و در حال حاضر بیش از1000 فرآورده مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند .
فعالیت 100 هزار واحد صنفی دارای پروانه در گیلان
وی بابیان اینکه انتظار داریم فروشندگان کالاهای مورد نیاز خود را از شرکت های پخش معتبر و دارای شناسنامه تهیه کنند،تصریح کرد: طبق آمار، 100 هزار واحد صنفی دارای پروانه در استان در حال فعالیت هستند و نظارت بر این حجم قطعا نیازمند کمک شرکت های پخش استان است .
اشکانی پور با توضیح این که تمرکز، توزیع و فروش کالاهای مشمول استاندارد اجباری بدون علامت استاندارد تحت هر شرایطی ممنوع است، خاطر نشان کرد: سازمان استاندارد ضمن رعایت خط قرمز سلامت مردم، در کنار واحدهای تولیدی نیز خواهد بود و یکی از هدف های استاندارد ، ناامن کردن عرصه برای کالاهای غیراستاندارد در بازاراست .
وی همچنین تصریح کرد : شهروندان می توانند با ارسال اعداد مندرج در ذیل علامت استاندارد به سامانه پیامکی رایگان 10001517 ، از اصالت آن اطمینان حاصل نمایند .
اجباری شدن استاندارد چای از اول فروردین ماه سال91
مدیرکل استاندارد استان با بیان اینکه استاندارد چای از اول فروردین ماه 91 اجباری شده است، گفت: در سال جاری بیش از13 هزار واحد صنفی در استان مورد بازرسی قرار گرفتند .
اشکانی پور در ادامه به نظارت بر کیفیت ایمنی آسانسورها به عنوان یکی از وظایف استاندارد نیز اشاره کرد و گفت: از سال آینده بر روی آسانسورهای اماکن عمومی علی الخصوص ادارات دولتی متمرکز می شویم و نظارت ها را جدی تر اعمال می کنیم .
وی همچنین اظهار امیدواری کرد با امضای تفاهم نامه با انجمن صنعت پخش استان ، از سال آینده شاهد بازخورد خوبی از همکاری مشترک فی مابین باشیم .
پیشنهاد تشکیل کارگروه برای همکاری مشترک صنعت پخش و استاندارد گیلان
در ادامه سامان نظری، رئیس هیأت مدیره انجمن صنعت پخش استان گیلان نیز گفت: در حال حاضر144 شرکت پخش دارای مجوز با ناوگان خودرویی 4500 دستگاه و 6000 نفر بطور مستقیم در این صنعت فعالیت می کنند .
نظری با بیان اینکه آمادگی داریم ورودی و خروجی تمام اقلامی که از طرف استاندارد لازم است را در اختیار قرار دهیم، افزود: به تعهدی که برای انجام کارداده ایم پایبندیم و خودمان را موظف می دانیم تا به نحو احسن انجام وظیفه نماییم .
وی خطاب به مدیر کل استاندارد استان افزود: دست شما را به گرمی می فشاریم و آمادگی کامل داریم تا در کنار شما نسبت به شفافیت هر چه بیشتر این صنعت و پخش کالاهای دارای نشان استاندارد همچون گذشته کمک کنیم .
رئیس هیأت مدیره انجمن صنعت پخش استان گیلان در خاتمه سخنانش با پیشنهاد تشکیل یک کارگروه برای همکاری متقابل ، خاطر نشان کرد:متاسفانه مشکل حال حاضر، شرکت های پخش فاقد مجوز و زیرزمینی هستند که هیچ گونه نظارتی نیز بر روی فعالیت آنها صورت نمی گیرد .