مدیرکل امور بانوان و خانواد گیلان، از معرفی روستاهای دارای قابلیت کشت محصولات سالم و استاندارد کشاورزی در استان خبر داد و اظهار کرد: فندق، مرکبات، کیوی، هندوانه، چای، برنج، بادام زمینی، کدو، لوبیا و زیتون ۱۰ محصول سالم قابل کشت در گیلان هستند.
زهرا یعقوب نژاد در جریان بازدید از مزارع تولید محصولات سالم و استاندارد روستاهای شهرستان آستانه اشرفیه، با بیان اینکه حمایت از صندوق خرد زنان روستایی در دستور کار اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان قرار دارد، اظهار کرد: به دنبال معرفی روستاهای دارای قابلیت کشت محصولات سالم و استاندارد کشاورزی توسط زنان هستیم.
وی از اجرای موافقت نامه فی مابین وزارت جهاد کشاورزی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با موضوع «آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد با تاکید بر توان افزایی جوامع محلی در سطح کشور» و «توانمندسازی زنان روستایی و عشایری براساس زنجیره ارزش گیاهان دارویی» خبر داد و تصریح کرد: در این راستا ۱۰ مرکز جهاد کشاورزی در سطح استان برای اجرای طرح مذکور انتخاب شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان، کدو، لوبیا، برنج و بادام زمینی را چهار محصول سالم قابل کشت در شهرستان آستانه اشرفیه دانست و گفت: فندق، مرکبات، کیوی، هندوانه، چای، برنج، بادام زمینی، کدو، لوبیا و زیتون ۱۰ محصول سالم قابل کشت در استان گیلان هستند.
یعقوب نژاد، با اشاره به بازدید خود از صندوق خرد زنان روستای درگاه از توابع شهرستان آستانه اشرفیه، اضافه کرد: زمینه سازی در راستای بهبود کیفیت زندگی و سطح معیشت خانوارهای روستایی و عشایری و ایجاد و توسعه کسب و کار برای خانوارهای روستایی و عشایری با تولید محصولات گواهی شده ضرورت دارد.
وی فرهنگ سازی، کسب تجربه و الگوسازی تولید محصولات سالم و استاندارد برای سایر روستاها را از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور دانست و خاطرنشان کرد: با معرفی روستاهای موفق در کشت محصولات سالم و استاندارد از طریق نشریه های ترویجی و رسانه های استانی، اقدام به جذب مخاطبان علاقمند و واجد شرایط جهت ایجاد یا توسعه اشتعال در حوزه تولید محصول سالم و استاندارد خواهیم کرد.
مدیرکل اموربانوان و خانواده گیلان، همچنین از پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ویژه کشت محصول سالم و استاندارد در روستاها خبر داد و یادآور شد: تولید و مصرف محصولات کشاورزی گواهی شده و استاندارد، مدیریت منابع آب و خاک و کمک به پایداری منابع طبیعی و محافظت از آن برای نسل های آینده از طریق ترویج روش ها و فنون جدید کشاورزی در راستای افزایش بهره وری نیز از اهداف طرح مذکور محسوب می شود.