سالاری با تاکید بر اینکه کارگروه رفع موانع تولید محل وصول مطالبات دستگاهها نیست گفت: مهمترین رویکرد استان حمایت از تولیدگنندگان است.
کارگروه رفع موانع تولید استان گیلان به ریاست استاندار گیلان در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.
در این جلسه با حضور مدیران عامل و یا نمایندگان شرکتهای روعن موتور ستاره لاهیج، فولاد سبز گیلان، کاشی خزر، رادکابل شمال، هتل آپارتمان صدف، شرکت بینالمللی هنر کردستان، شرکت آب معدنی آسمان شمال، آب معدنی آسا ارده اتکا، سردخانه خزرسپید، شرکت چوکا و مدیران دستگاههای اجرایی و بانکها مسائل و مشکلات مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای لازم جهت رفع آن ارائه و مصوباتی به تصویب رسید .
دکتر «مصطفی سالاری »در این جلسه با تاکید بر حل مشکلات واحدهای تولیدی گفت: مسئولان موظف هستند شرایط فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی استان را با توجه به مجوزهای قانونی تسهیل کنند .
استاندار گیلان با اشاره به برخی اختیارات و تسهیلات ویژه به دستگاههای اجرایی و بانکها در قالب این کارگروه جهت رفع موانع تصریح کرد : واحدهای تولیدی و مردمی که در مقطعی تسهیلات دریافت کرده با شرایطی همچون رکود و تورم مواجه شدند که وظیفه ما ارائه راهکار با توجه به استثناهای قانونی برای رفع مشکلات این واحدهاست .
وی با بیان اینکه کارگروه مرجع تصمیمگیری و رسیدگی به اموری که ماهیت قضایی داشته باشد، نیست افزود : دستگاه اجرایی نمیتواند بدون حکم قضایی نسبت به توقیف اموال اقدام کند و این با نظم عمومی سازگار نیست .
استاندار گیلان با اشاره به مبحث ساخت و سازهای خارج از محدوده قانونی شهرها گفت: برخی قوانین مورد بازنگری قرار داده شده و ملاک، قوانین جدید است و دستگاههای اجرایی باید با حکم مراجع قانونی نسبت به تحریب و یا توقیف اموال اقدام کنند .
وی تاکید کرد: کارگروه محل وصول مطالبات دستگاهها نیست بلکه هدف تسهیل و رفع موانع با رویکرد حمایت از تولید کننده است .
سالاری تصمیمات سه کمیته ذیل کارگروه را همانند تصمیمات کارگروه دانست و افزود : راهاندازی واحدهای تولیدی باید با حفظ منابع طبیعی و نظرات کارشناسانه همراه باشد و زمانی طرحی از لحاظ فنی مورد قبول نبود نباید جهت تصمیمگیری به کارگروه ارجاع داده شود .