رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اختصاص ۲ دستگاه رادیولوژی پرتابل به این دانشگاه خبر داد و گفت: مسئولان در صدد آن هستند که بتوانند بخشی از عقبماندگیهای گیلان در حوزه سلامت را جبران کنند .
ارسلان سالاری با اشاره به اختصاص 2 دستگاه رادیولوژی پرتابل جدید به دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت : شیوع ویروس کرونا موجب شد تا کمبود تجهیزات بهداشتی و درمانی در گیلان نمایان شود و مسئولان در راه ارتقاء این حوزه گام بردارند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به نحوه اختصاص این دو دستگاه رادیولوژی پرتابل به این دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: در جلسات مختلف که جهت مقابله با ویروس کرونا برگزار کردیم مقرر شد که با حمایت وزارت بهداشت 2 دستگاه رادیولوژی پرتابل جدید به دانشگاه علوم پزشکی گیلان اختصاص یابد .
وی با تأکید بر اینکه استان گیلان با توجه به جمعیت ساکن در آن نیازمند ارتقاء و توسعه و تجهیز زیرساختهای درمانی و بهداشتی خود است تصریح کرد : مسئولان این استان در صدد آن هستند که با حمایتهای دولت بتوانند با درنظر گرفتن شرایط موجود بخشی از عقبماندگیهای گیلان در حوزه سلامت را جبران کنند .
سالاری با اشاره به تجهیز بیمارستان امام خمینی(ره) صومعهسرا به یک دستگاه رادیولوژی پرتابل در هفته گذشته افزود: هیئت امنای صرفهجویی ارزی یک دستگاه رادیولوژی پرتابل را به استان اختصاص دادند که به بیمارستان مذکور داده شد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان به اعمال تحریمهای سخت از سوی برخی کشورها و افزایش هزینههای مربوط به تجهیزات پزشکی عنوان کرد: هر کدام از این دستگاههای رادیولوژی پرتابل با صرف هزینه بیش از یک میلیارد تومان خریداری شدند .
وی با بیان اینکه استان گیلان با کاستیهای قابل توجهی در حوزه بهداشت و درمان مواجه است اظهار داشت: استان گیلان از نظر زیرساختهای بهداشتی و درمانی از متوسط کشوری پایینتر است و با توجه به جمعیت ساکن در آن توانایی ارائه خدمات مربوطه به مردم را ندارد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه با تلاش مسئولان کشوری و استانی بخشی از کمبودها و کاستیهای موجود در حوزه بهداشت و درمان گیلان برطرف شده است گفت: با وجود تلاشهای انجام شده اما هنوز در این حوزه مشکل داریم و رفع نواقص موجود نیازمند عزم ملی است .