در شورای برنامه ریزی گیلان مطرح شد

اجرایی نشدن هیچ‌کدام از مصوبات سفر اول رئیس‌جمهوری

۲۲اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۳:۲۶ PM 1144

 اجرایی نشدن هیچ‌کدام از مصوبات سفر اول رئیس‌جمهوری

جلسه شورای برنامه ریزی گیلان در حالی برگزار شد که نمایندگان این استان خواستار تعیین بازه زمانی مشخص برای تکمیل پروژه ها و همچنین سهم هر شهرستان از اعتبارات ابلاغی سفر ریاست جمهوری شدند.

نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی در شورای برنامه ریزی این استان با اشاره به اینکه بعد از هفت سال هزینه هنوز این استان از آمایش سرزمینی بی بهره است، خواستار پاسخ شفاف مسئولان شدند .

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس در جلسه شورای برنامه ریزی گیلان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد ، به تفاهم‌نامه مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان گیلان اشاره کرد .

محمدحسین قربانی با بیان اینکه برای تکمیل پروژه پل آستانه اشرفیه به ۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: این پروژه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی برخوردار است .

وی با تأکید بر لزوم مشخص کردن بازه زمانی برای تکمیل و بهره برداری از پروژه‌های در حال اجرا، گفت: زمان اتمام راه آهن، تکمیل و ادامه بزرگراه، مسائل حوزه بهداشتی و درمان باید اعلام شود تا بتوانیم پاسخگوی مطالبات مردم باشیم .

نماینده آستانه‌اشرفیه در مجلس در ادامه با اشاره به آمار مرگ و میر جاده‌ای در استان گیلان، بیان کرد: جاده رودبنه به اباسر و جاده کیاشهر به دستک به تنهایی سبب افزایش آمار مرگ و میر در استان گیلان شده که نیاز به بررسی و توجه ویژه دارد .

تأثیر مستقیم عدم ثبات اقتصادی کشور بروی پروژه‌ها

نماینده آستارا در مجلس نیز در ادامه این جلسه به عدم ثبات اقتصادی در کشور اشاره و اظهار کرد: نبود ثبات اقتصادی در کشور روی تکمیل پروژه‌هایی که بودجه آنها با مبلغی مشخص ابلاغ می‌شود تأثیر می‌گذارد .

ولی داداشی تاکید کرد: افزایش بازه زمانی ابلاغ بودجه سبب می‌شود هزینه‌های بودجه افزایش یابد .

وی با بیان اینکه بین سازمان منابع طبیعی، سازمان جنگل‌ها و بنیاد مسکن تعامل کافی وجود ندارد، افزود: تحویل و تحول اراضی ملی در داخل طرح هادی که باید به روستاییان واگذار شود صورت نگرفته که این موضوع سبب گلایه روستاییان شده است .

رودبار در حوزه ورزشی، راه و بهداشت نیازمند تأمین اعتبارات استانی است

نماینده رودبار در مجلس هم در این جلسه با اشاره به ابلاغ بودجه‌های سفر ریاست جمهوری به استان گیلان، اظهار کرد: سد شهرستان رودبار پیش از به پایان رسیدن ناتمام مانده است و تأمین آب شرب، فاضلاب رودبار و در بخش ورزشی استادیوم ۵ هزار نفری این شهرستان نیاز به توجه ویژه ای دارد .

منوچهر جمالی ادامه داد: برای تکمیل بیمارستان نیمه کار رستم آباد، جاده‌های روستایی به دلیل کوهستانی و صعب العبور، طرح هادی روستاها نیاز به تأمین اعتباراتی از طریق استانداری دارد .

مشخص شدن سهم هر شهرستان در مصوبات سفر رئیس‌جمهور به گیلان

در ادامه این جلسه همچنین نماینده شهرستان‌های رودسر و املش در مجلس نیز با بیان اینکه سهم شهرستان‌ها از اعتبارات سفر ریاست جمهوری باید دقیق مشخص و به مردم اعلام شود، اظهار کرد: باید گزارشی دقیق و کامل از برنامه‌های اجرا شده در سفر اول و دوم ریاست جمهوری به استان گیلان به مردم داده شود .

اسدالله عباسی در ادامه افزود: تأمین منابع و هزینه‌ها اجرای پروژه‌های مصوب سفر اخیر نیز باید به صورت کامل مشخص شود .

وی با اشاره به اینکه هیچ دستاوردی از سفر اول ریاست جمهوری به استان گیلان نصیب شهرستان املش نشده است، گفت: متأسفانه پیمانکاران معلق و معطل هستند ۵ میلیارد تومان اعتبار فقط به صورت شفاهی به پروژه‌های این شهرستان تخصیص یافته اما پرداخت نشده است .

عباسی به توقف کامل برخی پروژه‌های ملی و استانی اشاره و بیان کرد: در مصوبات سفر رئیس‌جمهور به گیلان ردیف آب‌رسانی مجزا مشخص شده بود در حالی‌که این محل ردیف ملی دارد .

وی با بیان اینکه ۲۵ درصد مردم چابکسر فاقد آب آشامیدنی سالم هستند، ادامه داد: تاکنون هیچ‌گونه اقدامی با اعتبارات تخصیص یافته انجام نشده است .

نماینده رودسر و املش در مجلس بر ضرورت مشخص شدن سهم هر شهرستان در مصوبات سفر رئیس‌جمهور به گیلان تأکید کرد و گفت: اینکه گفته می‌شود ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌ها در سفر رئیس‌جمهور به گیلان تحقق‌یافته، سهم شهرستان‌ها باید به‌صورت شهرستانی مشخص شود .

نماینده تالش، ماسال و رضوانشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای برنامه ریزی گیلان که در سالن اجتماعات استانداری گیلان برگزار شد ، با اشاره به شاخص توزیع اعتبارات، اظهار کرد: شیوه توزیع اعتبارات در استان گیلان مناسب نیست به صورتی که بیش از ۳۰ سال است که پروژه فاضلاب تالش شروع‌شده و در سفرهای اخیر هیأت دولت هیچ اعتباری برای آن اختصاص نیافته است .

محمود شکری با تاکید بر اینکه با ارزش ترین بناهای تاریخی در شهرستان‌های تالش، ماسال و رضوانشهر قرار دارد، گفت : توزیع اعتبارات در این شهرستان‌ها به‌گونه‌ای است که انگار هیچ بنای تاریخی در این حوزه‌ها نداریم درحالی‌که قدیمی‌ترین بناها در شهرستان‌های غرب گیلان قرار دارد .

وی با اشاره به دو سفر رئیس جمهور به استان گیلان، گفت: ما نباید در سفر رئیس‌جمهور به گیلان تعهد جدیدی ایجاد می‌کردیم درحالی‌که هیچ‌کدام از مصوبات سفر اول رئیس جمهور اجرا نشده است .

شکری با تاکید بر اینکه پروژه‌های سفر اول رئیس جمهور نیمه کار مانده که سفر دوم انجام شد، افزود: مبالغ میلیاردی برای آمایش سرزمینی استان گیلان از سال ۹۱ هزینه شده اما هنوز بعد از هفت سال از آمایش سرزمینی بهره مند نشده‌ایم .

هیچ مصوبه‌ای در سفر اخیر رئیس جمهور برای سیاهکل وجود ندارد

نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مغفول ماندن شهرستان سیاهکل در سفر رئیس جمهور، اظهار کرد: در سفر اخیر رئیس جمهور هیچ مصوبه‌ای برای شهرستان سیاهکل وجود ندارد که این موضوع جای شکایت دارد .

ذبیح‌الله نیکفر به تأسیس بیمارستان پیروز لاهیجان اشاره و بیان کرد: این بیمارستان در سفر دوم رئیس‌جمهور و هیئت دولت افتتاح شده و نیازمند تجهیزات و امکانات پزشکی است .

وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون برای ساماندهی فاضلاب سیاهکل اقدامی صورت نگرفته است، تصریح کرد: بهبود راه سراوان به سیاهکل سبب دسترسی آسان‌تر شرق گیلان و غرب مازندران و کاهش ترافیک رشت می‌شود .

پاسخ دولتمردان به نمایندگان مردم باید شفاف، کامل و قانع کننده باشد

در ادامه این جلسه نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تکمیل سدهای لاستیکی، اظهار کرد: سد لاستیکی در رشت بنا به قول فرماندار باید تا ۲۲ بهمن سال ۹۷ به بهره‌برداری می‌رسید اما در حال حاضر رها شده است .

محمد صادق حسنی با بیان اینکه رینگ آبرسانی رشت با وجود چندین بار تذکر ناقص مانده است، گفت: تصفیه‌خانه‌های رشت در حال اتمام هستند و رینگ آب‌رسانی نیازمند توجه بیشتری است .

وی با تاکید بر شفاف سازی مسئولان درباره تخصیص و توزیع اعتبارات، ادامه داد: ما نمایندگان مردم در مجلس هستیم و پاسخ دولتمردان به نمایندگان مردم باید شفاف، کامل و قانع کننده باشد .


تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط