آمادگی مشارکت پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی در حوزه مطالعات دریایی و بندری

۱۳دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۲ PM 258

آمادگی مشارکت پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی در حوزه مطالعات دریایی و بندری

در دیدار سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و مدیرکل بنادر و دریانوری استان بر آمادگی جهت مشارکت پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی در حوزه مطالعات دریایی و بندری تاکید شد.

کتر حمیدرضا مسکنی در دیدار با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان، با بیان اینکه سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در بخش آموزش های کوتاه مدت مهارت محور ویژه کارکنان ادارات و سازمان ها و خانواده های آنان فعالیت های شایان توجه و ارزشمندی در استان داشته است، گفت: یکی از اساسی ترین و مهم ترین رویکردهای جهاد دانشگاهی استان توسعه اقدامات و فعالیت ها در حوزه پژوهشی و با محوریت پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی است.

وی با اشاره به فعالیت پنج گروه پژوهشی مدیریت و فرآوری پسماند، مهندسی محیط زیست، محیط زیست طبیعی، پایش منابع آب و مطالعات ناحیه ای در این پژوهشکده، اضافه کرد: زمینه های همکاری مستقیم اداره کل بنادر استان با دو گروه پایش منابع آب با محوریت مهندسی رودخانه ها و سواحل و بندرگاه ها و مطالعات ناحیه ای با تاکید بر ارزیابی محیطی وجود دارد.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان، پژوهش و مهارت محوری را دو رویکرد جدید سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان دانست و متذکر شد: امیدواریم پروژه های عمرانی استان به ویژه در حوزه دریا و ساحل با تمرکز بر پژوهش و مطالعه دنبال شود.

مسکنی در پایان به یک دهه فعالیت بانک خون بند ناف در استان نیز اشاره و اظهار کرد: سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در آینده ای بسیار نزدیک راه اندازی و تجهیز مرکز جامع پیشگیری، غربالگری و درمان سرطان را در دستور کار دارد.

حسین یونسی، مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان نیز، کلیه اقدامات و فعالیت ها و پروژه های این اداره کل را مطالعه محور دانست و خاطرنشان کرد: بندرداری یک کسب و کار پرهزینه است و لذا در همه مراحل از لایروبی گرفته تا احداث اسکله باید تخصصی و مطالعه محور پیش برویم و اگر مطالعه نباشد قطعا دچار مشکل می شویم.

وی ضمن قدردانی از توجه ویژه جهاد دانشگاهی استان به موضوعات زیست محیطی با محوریت دریا و تالاب، تاکید کرد: نقش آفرینی دانشگاه ها در پروژه های عمرانی قطعا کیفیت کار را بالا می برد.

مدیرکل بنادر گیلان کاهش تراز آبی دریای خزر را یک دغدغه برای بنادر شمال کشور دانست و گفت: باید مطالعات را به سمت اثرات کاهش تراز آب بر بنادر شمالی ببریم و برای توسعه بنادر برنامه ریزی کنیم.

یونسی، همچنین به اهمیت تالاب انزلی و تهدیدات زیست محیطی آن اشاره کرد و یادآور شد: برای احیای تالاب باید یک سند بالادستی داشته باشیم و قطعا پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی می تواند در این بخش پیشگام باشد.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط