رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد

کمک کرونایی ۲۰۰ میلیاردی به حوزه سلامت گیلان/ لزوم قطع زنجیره ویروس

۲۳اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱:۰۷ PM 1192

کمک کرونایی ۲۰۰ میلیاردی به حوزه سلامت گیلان/ لزوم قطع زنجیره ویروس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان کمک ۲۰۰ میلیارد تومانی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به دانشگاه علوم پزشکی استان جهت مقابله با اپیدمی ویروس کروتا را بسیار کمک کننده و قابل تقدیر دانست.

ارسلان سالاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تلاش همه جانبه کادر بهداشت و درمان در مقابله با شیوع کرونا، اظهار کرد: به طور کلی زیرساخت های حوزه سلامت گیلان از حد متوسط کشوری بسیار پایین تر بوده و این کمبودها در چنین شرایطی خود را از بیشتر همیشه نشان می دهد.

وی ادامه داد: از زمان شیوع ویروس کرونا در استان، تمام تجهیزات و امکانات حوزه سلامت گیلان جهت مقابله و کنترل کرونا ویروس به کار گرفته شده و تا ریشه کنی کامل این ویروس، تمامی کارکنان حوزه سلامت به عنوان سربازان حوزه سلامت در کنار مردم خواهند ماند و برای سلامتی آنان تلاش خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه درصد کشندگی کرونا ویروس از آنفلوآنزا کمتر است، اما سرایت بسیار بالایی دارد، افزود: این ویروس مهاجم و منحوس به دلیل نشان ندادن علایم بیماری در دو هفته اول توسط فرد ناقل منتشر می شود و فراگیری آن بسیار بالاست.

سالاری بهترین و هدفمندترین راه کنترل کروناویروس را قطع زنجیره شیوع آن دانست و گفت: بهترین و موثرترین شیوه مقابله با این ویروس، قرنطینه اختیاری و در خانه ماندن است.

وی به مشارکت دستگاه ها و نهادهای مختلف در جهت کنترل ویروس کرونا در استان اشاره کرد و متذکر شد: تمامی اعضای ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان به ویژه سپاه باسداران و بسیج، مشارکتی بسیار فعال و اثرگذار دارند که امیدواریم با همت همه مردم این ویروس در هفته‌های آتی کنترل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مشارکت و مساعدت ویژه ستاد ملی مقابله با کروناویروس به استان گیلان، افزود: کمک ۲۰۰ میلیارد تومانی دکتر محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به دانشگاه علوم پزشکی گیلان جهت مقابله با اپیدمی این ویروس، بسیار کمک کننده و قابل تقدیر است و جا دارد به عنوان یک گیلانی و عضوی از جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ایشان تشکر کنم.

سالاری تصریح کرد: این اعتبار که به لطف رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به گیلان اختصاص یافته علاوه بر پرداخت مطالبات انباشته شده پرسنلی، در تهیه و تجهیز بیمارستان ها به ملزومات سرمایه‌ای به کار گرفته می شود.

وی با بیان اینکه اگرچه زحمات پزشکان، پرستاران و کادر درمانی به عنوان خط اول مبارزه با ویروس کرونا قابل جبران نیست، خاطرنشان کرد: پرداخت معوقات کارکنان می تواند یکی از راهکارهای تشویقی برای جبران بخشی از زحمات این عزیزان باشد.

این مقام مسئول همچنین از تمامی کارکنان حوزه سلامت استان تقدیر کرد و از مردم خواست تا برای کمک به سربازان حوزه سلامت به پویش ملی «در خانه می مانم تا کرونا را شکست دهم» بپیوندند.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط